Поблизу Карітасу презентували інклюзивний дитячий майданчик

646

Спільно розвивати завжди легше. У Хмельницькому презентували ще один інклюзивний дитячий майданчик. Він розташований поблизу соціального центру благодійного фонду Карітас вулиці Зарічанській, 10/3. На реалізацію цього проєкту кошти збирали майже всією Україною.

Просторий, кольоровий та відкритий для всіх. Поблизу соціального центру благодійного фонду Карітас відбулося урочиста презентація інклюзивного майданчику.

Майданчик містить канатний ігровий тунель, гойдалку «мама і дитина», «гніздо», гойдалку з люлькою для дитини на візку, розвивальні конструкції а також лавочку для відпочинку. Територія майданчику вкрита гумовим покриттям.

Підтримали соціальну ініціативу і у міській раді.

Головна ідея створення вільного простору для усіх – здоров’я та розвиток дітей. В іграх вони навчаються приймати рішення, експериментувати та, найголовніше, здобувати комунікаційні навички.

Збір коштів на реалізацію проєкту розпочався з травня 2018 року. Цим опікувався Волонтерський Лідерський Рух. Загалом, на їхні рахунки зі всієї країни надійшло 900 тисяч гривень. Такожбули залучені грантові кошти Львівської освітньої фундації – 100 тисяч гривень.

 

" " " "