У Хмельницькій обласній організації партії «За майбутнє» затвердили кандидатів, які братимуть участь в місцевих виборах

1748

Амбітні та професійні. У Хмельницькій обласній організації партії «За майбутнє» затвердили кандидатів, які братимуть участь в місцевих виборах.  Хто увійшов до списку політичної сили та за якими критеріями обирали претендентів?

З’їзд Хмельницької обласної організації партії «За майбутнє» відбувся в обласному центрі. Там затвердили списки кандидатів до місцевих рад, а також на посади сільських, селищних та міських голів.  Це люди з народу, – зазначає один з лідерів команди «За майбутнє» Сергій Лабазюк. Їх обирали самі ж громади.

До списку кандидатів увійшли освітяни, медики, аграрії та підприємці. Не теоретики, а практики, які на ділі доводять ефективність роботи в своїй галузі.

Серед таких – лікар з багаторічним досвідом роботи, а нині заступник директора хмельницької міської дитячої лікарні – Іван Гуцул.  Балотуватиметься  до обласної ради від партії «За майбутнє».  Каже, доєднався до тутешньої команди,  бо побачив там справжніх професіоналів. Разом, додає, зможуть впровадити в країні реальні зміни.

Також під час з’їзду партійці затвердили передвиборчу програму. Її головна мета – це розвиток громад та зміцнення економіки.

Це була офіційна частина затвердження кандидатів від партії «За майбутнє». Публічна, кажуть лідери, ще має відбутися. Там представлять усіх претендентів до органів місцевого самоврядування.

" " " "