Спецрепортаж. Команда політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» вшанували загиблих захисників України

860

Команда політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» вшанувала загиблих захисників України. Політики поклали квіти до стели «Загиблих Героїв» та схилили голови у хвилині  мовчання. День Захисника України, який відзначають14-го жовтня, поєднує у собі одразу чотири визначних дати – одне із найбільших церковних свят Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, день створення Української Повстанської Армії та День Захисника України.

Вадим Собко, котрий чверть століття відав служінню українському народові, у російсько-українській війні втратив друзів. Тому в цей день, за його словами, потрібно згадувати тих, кому ми завдячуємо вільним життям.

Сергій Антонюк – підполковник у відставці – певен,після завершення неоголошеної російсько-української війни Україна почне розвиватися з новою силою та йти у світле майбутнє.

За словами Сергія Лабазюка, потрібно зробити усе можливе, аби зберегти українські території та зберегти життя кожного, хто служить на захисті наших кордонів. Аби такі стели Героїв, які є у кожному місті України, не поповнювалися новими обличчями та прізвищами.

" " " "