Спецрепортаж. Народний депутат Сергій Лабазюк звітує перед громадою

1380

Народний депутат України Сергій Лабазюк зустрівся із представниками громад Хмельницького району та обласного центру. Щорічно парламентар розповідає про результати роботи у населених пунктах округу, втім через пандемію звітував перед обмеженою кількістю осіб таз дотриманням всіх карантинних вимог.

21 зареєстрований законопроєкт, два з яких – підтримано. З такими результатами Сергій Лабазюк завершує перший рік роботи Верховної ради 9 скликання. На окрузі активно працював благодійний фонд «Ми поруч». Понад 8 з половиною мільйони гривень було спрямовано на підтримку медицини, освіти, інфраструктури, боротьби з КОВІД-19 та інші напрямки.

У планах на наступне півріччя також робота над відновленням української економіки, залучення інвестицій, підтримка промисловості та АПК, а також подолання наслідків пандемії. Саме останнє найбільше турбує громаду на мешканців району.

З моменту створення ОТГ результат побачили, втім реформа децентралізації таки має недоліки. В Олешині, наприклад, місцеві незадоволені приєднанням до Хмельницького.

Про схожі проблеми розповідають і жителі обласного центру. Через пандемію та карантин у багатьох є страх залишитися без роботи та стабільного доходу.

Ці та інші питання можна вирішити, об’єднавши зусилля. Саме тому Сергій Лабазюк доєднався до партії «За майбутнє».

Команда «За майбутнє» братиме участь у виборах у жовтні, адже саме місцеві жителі про проблеми регіону та зацікавлені розвитку громади.

" " " "