Спецрепортаж . Народний депутат України Сергій Лабазюк звітує про виконану роботу.

1331

Наш земляк, народний депутат України Сергій Лабазюк, який представляє у Верховній Раді України VIII скликання громади 188-го виборчого округу, звітує про виконану роботу. Село Павликівці, Війтовецької селищної територіальної громади, Волочиського району стало першим цього дня, куди завітав нардеп.

Виступаючи перед жителями села Павликівці Сергій Лабазюк наголосив, що підтримує рішення про достроковий розпуск парламенту. Адже той втратив мандат довіри людей. Разом з тим, депутат зауважив, що особисто він активно працював над законами, важливими для людей. За авторства чи співавторства Сергія Лабазюка було зареєстровано 148 законопроектіів, 18 з яких стали законами.

За сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка на потреби 188-го  виборчого округу було залучено більше ніж 58 мільйонів гривень державних субвенцій.  Зокрема,  у селі Бокиївка, Війтовецької селищнної територіальної громади, 360 тисяч гривень направили на  реконструкцію  вуличних мереж водопостачання.

Сергій Лабазюк планує відзвітувати про свою депутатську діяльність у кожному населеному пункті 188 мажоритарного округу, інтереси якого він захищав останні 5 років. А це: місто Волочиськ та Волочиськй район, Хмельницький район і частина Хмельницького.

" " " "