Спецрепортаж. Не ровесники, втім день народження святкуватимуть в один день

745

Не ровесники, втім день народження святкуватимуть в один день. Для сім’ї Абраменків День Незалежності став насправді знаковим. Їх родина поповнилася немовлям. 24-го серпня в Тетяни та Володимира народився хлопчик.

Святослав – друга дитина у сім’ї. Перша – дівчинка Злата, старша від братика на два роки. З двома малюками на руках, каже молода мама, не важко. У всьому допомагає чоловік, та й діти слухняні.

Окрім маленького Святослава, у День Незалежності на Деражнянщині народилися ще троє дітей. У підсумку 50 на 50 – двоє хлопчиків та двоє дівчаток. Для району це ледь не бейбі-бум, бо ж у середньому за рік тут на світ з’являється дві з половиною сотні дітей. А четверо в один день – дійсно символічно. З поповненням молоді сім’ї привітала політична сила «За майбутнє».

24-го серпня щасливішою на немовля стала і сім’я пана Олександра з Деражні. У День Незалежності у нього народилася дівчинка.

Маргаритка – перша у сім’ї і дуже бажана. Її чекали кілька років. А коли донечка народилася, розповідає молодий татусь, радості не було меж.

Отримали новий центр всесвіту, тішиться Олександр. Він понад усе хотів, аби народилася татусева донечка. На противагу дружина Анна хотіла хлопчика, та навіть до п’яти місяців думала, що подарує чоловікові захисника.

Зараз сім’я Глімбовських вже вдома. І мама Анна, і маленька Маргаритка почуваються добре. Як і родину Абраменків, їх привітала політична сила «За майбутнє».

Саме діти, переконані партійці, – майбутнє країни. Тому, кажуть, аби на краще змінити демографічну ситуацію у країні, у першу чергу, потрібно підтримувати молоді сім’ї.

" " " "