Спецрепортаж. Продаж землі.

979

Продаж землі – злочин проти людей. Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» виступає за негайне обговорення законопроєкту про вільний ринок  землі.  Про це представники політсили заявили на пресконференції у Хмельницькому.  Нещодавно  в кожному з регіонів України ВО «Батьківщина»  ініціювала створення  штабів захисту рідної землі. Туди увійшли громадські організації, фермери,  активісти.

Велика прогалина між багатими та бідними в нашій державі дається взнаки. А після  запровадження ринку землі  власники паїв та дрібні фермери потонуть у злиднях. Адже агрохолдинги будуть скуповувати великі шматки нашого чорнозему за безцінь.

У «Батьківщині» працюють над створенням законодавчої бази законоппроєкту, аби згодом це питання винести на загальнонаціональний референдум.  Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина» та її лідерка Юлія Тимошенко закликають кожного українця проявити ініціятиву , адже земля – це багатство українського  народу. А у випадку її продаж іноземцям ми можемо втратити свою незалежність.

Вже зараз Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина» ініціює широке обговорення в суспільстві тему продажу. Кожен із жителів області може внести свої пропозиції . Зокрема у політсилі  пропонують  розділити продаж паїв державної та комунальної власності – адже для цього має бути створена різна стратегія . Також у «Батьківщині» ініціюють скликання позачергових сесій місцевих рад, аби прийняти звернення до найвищих гілок влади про призупинення розгляду законопроєкту про продаж землі.

" " " "