Спецрепортаж. ПриватБанк запускає проєкт з ГК «НафтогазУкраїни» для побутових споживачів

800

Новий сервіс – від ПриватБанку. З 22 жовтня тут першими в Україні запустили онлайн-сервіс підписки та керування постачальниками комунальних послуг. Декілька кліків – і за хвилину можна стати клієнтом газопостачальної компанії «Нафтогаз України”.

Клієнти ПриватБанку зможуть заключити договір з ГК «НафтогазУкраїни», не виходячи з дому – скориставшись інтернет-банкінгом.

Українці – найактивніші користувачі інтернет-банкінгу у світі. Лише за останні три роки кількість користувачів Приват24 зросла з 5 до 12 мільйонів  В банківській установі вирішили зробити користування онлайн-банкінгом ще зручнішим.Відтепер платформа комунальних послуг має ще одну опцію. Завдяки ній зручно обрати постачальника газу. Укласти договір можна в декілька кліків – без відвідування установ та збирання папірців. Послуга стала доступною у веб-версіі з 22 жовтня.Саме з цього часу ПриватБанк та Нафтогаз України розпочали партнерський проєкт.

Як кажуть у ПриватБанку, сервіс максимально простий та зручний. А інтерфейс банкінгу допоможе  обрати потрібний розділ. Інформацію із платівки, а саме номер рахунку варто внести  лише раз. Надалі клієнт може контролювати поставки та оплату онлайн.

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» активно працює над розширенням партнерської мережі.  А співпраця  з великим державним банком дає більше можливостей для побутових споживачів. Адже клієнти можуть самі обрати нижчу ціну і при цьому – кращу якість послуги. Перші заявки у ПриватБанку уже опрацьовують.

Компанія «Нафтогаз України» пропонує для своїх побутових клієнтів два тарифи на газ – «Місячний» та «Річний». Наразі компанія займає приблизно 2% роздрібного ринку газу. Тим часом, у ПриватБанку  готові до співпраці із постачальниками будь-яких послуг в Україні. Усе – задля зручності клієнтів.

" " " "