Вбивство у Старокостянтинові: молодий чоловік вкоротив віку рідному дядьку

Молодик намагався відвести від себе підозру

2107

На Хмельниччині, у Старокостянтинові, поліцейські затримали 25-річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у нанесенні  тяжких тілесних ушкоджень своєму родичу, що призвели до його смерті.

Пізнього вечора на службу “103” зателефонував житель Старокостянтинова, розповівши, що у нього вдома знаходиться його непритомний 41-річний родич, який прийшов до нього із тяжкими побоями. Лікарі швидкої допомоги, які прибули на виклик, не змогли нічим зарадити: чоловік помер на місці події.

Медики викликали поліцію. Поліцейським, що прибули в будинок до молодика, він спочатку розповідав ту саму історію, що й лікарям. Мовляв, дядько прийшов до нього сильно побитим і вже у нього знепритомнів та помер.

Читайте також: Моторошне вбивство на Хмельниччині: чоловік убив рідну матір

Проте речові докази, виявлені в його помешканні, свідчили, що саме там 41-річному чоловікові були завдані побої. У хаті скрізь були плями крові. Та й сам одяг і руки племінника теж були у крові. Крім того, по залишках на столі було очевидно, що в домі було застілля зі спиртним.

Під впливом беззаперечних доказів племінникові довелось зізнатися, що саме він побив свого дядька до смерті. Сюжет – стандартний у таких випадках. Під час пиятики між двома п’яними чоловіками виник конфлікт, і молодший забив старшого до смерті.

Племінника затримали, і вже найближчим часом мають обрати йому міру запобіжного заходу. За скоєне йому світить до десяти років колонії.

" " " "