Спецрепортаж. Святкування Дня Незалежності у Чорному Острові .

1499

Святкування Дня Незалежності у Чорному Острові розпочалось з фестивалю. Участь у ньому взяли усі заклади культури та аматорські колективи громади.  Сучасні  хореографічні постановки,  народні танці та  український фольклор.  Загалом на розсуд   глядачів представили близько 50 різножанрових номерів.  Особливістю цьогорічного святкування, стало містечко професій.

Так масштабно День Незалежності у Чорноострівській громаді почали відзначати з 2014 року.   Неабияк  згуртувала людей Революція Гідності.  Жителі громади постійно збирають провізію тим, хто боронить наш спокій .

Сьогодні слово « незалежність» і справді звучить по іншому.  А день народження держави  – це свято, яке змушує  українців переосмислити цінності та об’єднатись заради спільного майбутнього.

Аби відсвяткувати День народження країни разом, до Чорного Острова з’їхались не лише жителі громади а й з навколишніх сіл. З неабияким патріотизмом, люди вітали один одного та свою батьківщину. Для кожного з них, незалежність це щось своє особисте, проте усі  бажали   лише одного – миру у нашій державі

Після завершення концертної програми жителями громади, на запрошення Благодійного Фонду Сергія Лабазюка « Ми поруч»,   з Днем Незалежності Чорноострівчан вітала українська співачка Злата Огнєвич.  Відомі хіти  наспівували і дорослі і діти.

Після двохгодинного виступу співачки головне свято країни завершилось.  Жителі громади   відзначили День Незалежності душевно та гуртом.  Адже саме так єднається нація.

" " " "