У Хмельницькому відкрили міні-поле зі штучним покриттям.

1412

Для футболу, легкої атлетики та звичайних уроків фізкультури. У Хмельницькому відкрили черговий майданчик зі штучним покриттям. Власниками міні-поля стали учні загально-освітньої школи №19. Це вже 22-ий об’єкт у місті, який дозволяє займатися спортом в будь яку пору року.

Щасливі усі – діти, батьки та вчителі зібралися біля рідної школи. Не з нагоди першого дзвоника, а  на відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Школа №19 єдина, яка забезпечує навчання усіх дітей з мікрорайону Ружична. Тому місце для спортивних занять було вкрай необхідне.

Директор навального закладу пов’язує цю подію з ювілеєм школи. Каже, це найкращий подарунок школі.

Вчитель фізкультури розповідає, віднині уроки будуть цікавими та наповненими. А головне, що штучне покриття дозволяє їх проводити впродоаж цілого року, незалежно від погоди.

Від папірців до урочистого відкриття минув рік. Загальна вартість об’єкту – близько півтора мільйона гривень. Загалом цьогоріч у місті будують п’ять спортивних майданчиків. Вони різняться за площею та функціональним наповненням. А спільні тим, що виключно для дітей та їхнього фізичного розвитку.

" " " "