Спецрепортаж. У Волочиську відбувся дводенний турнір з міні-футболу ZbruchCup 2020.

2507

Загалом у турнірі взяли участь 12 команд Волочиського району. Змагалися футболісти на оновленому спортивному комплексі Збруч Палац, який звели Група Компаній Вітагро та Житловий Комплекс Панорама. Майданчик під час закриття турніру передали на баланс Волочиської ОТГ.

Новий багатофункціональний об’єкт поділений на три частини. Це футбольне поле зі штучним покриттям, тренажерний комплекс та ігрова зона для дітей.

Підрядника для зведення спортивного майданчика відбирали ретельно. Тож оновлений об’єкт якісний та надійний, розповідає забудовник.

У фіналі зійшлися дві команди КОСВО з Користової та Поділля з Волочиська. За підсумки гри перемогу отримали гості турніру.

Попри поразку у фіналі, гравці Поділля не розчаровуються. Із сильним суперником вони боролися гідно, зауважує воротар команди. Його, до слова, визнали кращим голкіпером турніру.

Організували турнір громадська організація Здорова Нація за підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» та Волочиської міської ради.

На черзі – чемпіонат з мініфутболу, розповідають організатори. Його планують розпочати 15 липня. Триватимуть змагання два місяці.

" " " "