Співи, танці та спілкування. У Хмельницькому відзначили День молоді

1059

Співи, танці та спілкування. У Хмельницькому відзначили День молоді. Традиційно його святкують в останню неділю червня. Звісно, карантин дещо змінив звичний формат проведення свята. Та працівники Молодіжного центру таки вирішили поспілкуватися із молоддю у новому форматі. Відтак, у Молодіжному парку організували дружню зустріч із різноманітними локаціями.

У Хмельницькому відсвяткували День молоді у карантин. Традиційно його відзначали в останню неділю червня. Кілька останніх років на його святкування у місті збиралося кілька тисяч людей. Організовували концерти, пінні вечірки та покази нічних кінострічок. Та цей рік особливий для всіх масових заходів. Тож, аби дух свята таки вдалося відчути, працівники Молодіжного центру вирішили поспілкуватися із молоддю у новому форматі. Говорили про найпопулярніші напрямки сучасності.

На території Молодіжного парку розмістили кілька тематичних локації.

Дружні посиденьки, живе спілкування, українські пісні та музичні виступи.  Серед запрошених гостей вечора – Катерина Вінскевич. Вона – скрипалька. Каже, вперше приймає участь у такому заході.

Одним із напрямків діяльності Молодіжного центру є інклюзивно-просвітницька робота.

" " " "