У конкурсі «Смачна історія родини» визначили переможців

858

Довести, що Хмельницький – мультикультурне місто взялись у спортивно-культурному центрі «Плоскирів». У рамках конкурсу «Смачна історія родини» пропонували містянам розповісти свою родинну історію, а через неї дізнатись більше і про історію нашого краю. Протягом місяця усі бажаючи надсилали фото своєї сім’ї, родинні рецепти випічки та історії, пов’язані із смаколиками. У вівторок визначали переможця. Хто ж отримав першість?

Медівник, горіхові коржики та пісочний пиріг із персиковим варенням. Ці три страви  вийшли до фіналу конкурсу «Смачна історія родини». Кращі рецепти та історії обирали серед 15 учасників.

Пані Олена – одна з фіналісток конкурсу – презентувала пісочний пиріг із персиковим варенням. Каже, цю страву у їхній родині готували завжди, хіба що змінювалась начинка.

Взяти участь у конкурсі Мирославу надихнула мама, яка також презентувала свою страву. Дівчинка власноруч приготувала горіхові коржики за рецептом бабусі.

 Та найбільше журі вразив медівники від Тетяни Зайцевої. Саме вона і стала переможницею конкурсу. Секрети приготування пирога жінка не розповідає, каже це їхня сімейна таємниця і передаватиметься лише членам родини.

Організатори переконанні, конкурс дав можливість не тільки дізнатись про цікаві рецепти хмельничан, але й об’єднати родини за спільною справою та приємними спогадами про дитинство.

" " " "