Спецрепортаж . Іноземні вкладення у розвиток українського бізнесу.

840

Іноземні вкладення у розвиток українського бізнесу. Новим інвестором знаного у краї Агрохолдингу Мрія стала саудівська компанія «Салік». Договір підписали у присутності глави держави. Як зазначив Петро Порошенко – це значний крок у розбудову агросектору та цілої країни .

Експерти називають угоду найзнаковішим проектом, а перспективу подальшого розвитку «Мрії» – високою.  Відомо, що це не перша інвестиція компанії «Салік» в економіку України.

Компанія «Салік» працює в нашій державі понад 5 років. Обробляє землі на Заході країни. Жителі села Оліїв розповідають,  покращення відчули відразу з приходом іноземного інвестора.

За таким принципом, будуватимуть стосунки й з «МРІЄЮ». Знаний агрохолдинг працює на теренах західної України більше 20 років. Останні 4 були складними – компанія пережила технічний дефолт. Борг Агрохолдингу становив понад мільярд доларів. Та зі зміною власників і завдяки новому менеджменту «Мрію» вдалося реанімувати. Сьогодні компанія SALIC робить черговий внесок у подальше зростання агропідприємства. Лише у перші два роки  інвестує понад 100 мільйонів доларів.

Нові власники компанії обіцюють вивести Мрію на нові обсяги виробництва, вкладати у соціальні програми, підтримувати армію та головне  зберегти проукраїнський напрямок роботи.

 

" " " "