Марину Бех відзначили у міській раді

997

Квіти, подарунки та щирі вітання. Срібну призерку чемпіонату Європи з легкої атлетики Марину Бех відзначили у міській раді. Нагадаємо, у серпні хмельничанка взяла участь у чемпіонаті Європи, де у стрибках у довжину зайняла друге місце. До золота залишалося всього два сантиметри. Після європейського турніру Марина Бех вийшла заміж за плавця Михайла Романчука, провела медовий місяць на екзотичних островах та зараз готується до нових стартів. Аби у віце-чемпіонки Європи був стимул працювати ще краще, її відзначили у міській раді.

Ось ці кадри відзняті ще у серпні. Тоді на чемпіонаті Європи з легкої атлетики Марина Бех у стрибках у довжину зайняла друге місце.

Окрім срібної медалі на чемпіонаті Європи, у житті хмельницької легкоатлетки сталася ще одна світла подія. Практично одразу ж після європейського турніру, Марина Бех вийшла заміж за плавця Михайла Романчука.

Зараз Марина Бех насолоджується сімейним життям та готується до нових стартів.

Аби у віце-чемпіонки Європи був стимул працювати ще краще, її відзначили у міській раді. Більше того, хмельницькі чиновники почали думати, як зробити так, аби перспективна стрибунка залишилася у місті.

Такі спортсмени, як Марина Бех, каже міський голова, для Хмельницького – справжня знахідка. Бо ж саме завдяки їх старанням про наше місто, як спортивне, знають не тільки в Україні, а далеко за її межами.

Марина ж запевняє, аби про її рідне місто скрізь знали, докладатиме максимум зусиль. А щодо мерської відзнаки, зізнається, – приємно, бо ж відчуває, що її насправді цінують.

" " " "