Спецрепортаж . Малашівці та Волиця мають нові майданчики для відпочинку

1713

Ніщо так не тішить дорослих – як щасливі та здорові діти, які випромінюють довкола радість. Відтепер приводів для веселощів та щирих посмішок у маленьких мешканців села Малашівці стало більше. Для них встановили новий дитячий майданчик.

Нове місце відпочинку у селі з’явилося за ініціативи місцевих мешканців, серед яких й Наталія Сніжинська. Як досвідчена мати, жінка розповідає, вибір для цікавого дозвілля дітей у селі невеликий. Тож, переконана, новий майданчик швидко здобуде серед малечі популярність.

На відкриття нового місця відпочинку зібралася вся місцева дітвора та чимало дорослих. Вмить біля новеньких гойдалок вишукувалась ціла черга, тому випробування на якість обладнання пройшло відразу. Найкраща оцінка, яку можна дати новому майданчику – це щасливі очі дітей, переконаний ініціатор заходу Володимир Шафінський.

Місце благоустрою облаштували за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка. Вже за традицією з нагоди відкриття майданчика нардеп організував для місцевих мешканців гучне свято. Відвідувачів дійства розважали аніматори, пригощали безкоштовними солодощами та дарували повітряні кульки. А малеча, що вдосталь накаталася на гойдалках – мала змогу відпочити на сучасних батутах. Словом, розваги дітям влаштували на будь який смак. Із гарним дійством привітати мешканців села Малашівці завітав голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник.

Ще одне місце для відпочинку облаштували у сусідньому селі Волиця. Спортивний майданчик, якого так тут так бракувало, у перший же день зібрав чимало любителів спорту. Місцевий житель Юрій Сосніцький розповідає,  щоб згуртувати усіх, довелося проявити ініціативу.

На відкриття спормайданчика місцеві активісти організували волейбольні змагання.

Змагання проходили у святковій атмосфері. Гостей дійства тішили кільками та безкоштовно частували смаколиками. Про все це подбав народний депутат України Сергій Лабазюк. Найбільше розваги стали до вподоби дітям, які активно вболівали за своїх гравців.

У підсумку – перемогла дружба. Обидві команди отримали  почесні подяки та грошові винагороди від нардепа. А всі, хто завітав на спортивне свято – масу позитивних емоцій та гарний настрій.

" " " "