Спецрепортаж . Музиканти, танцюристи та волонтери вітали особовий склад 53-ї окремої механізованої бригади з четвертою річницею створення.

662

 Заради цього концерту волочиські артисти подолали майже тисячу кілометрів. У такий спосіб музиканти, танцюристи та волонтери вітали особовий склад 53-ї окремої механізованої бригади з четвертою річницею створення. Ініціаторами концерту стали самі ж військові. У Дніпропетровську область, де нині дислокується бригада, Волочиські артисти приїхали на запрошення земляка.

 До виступу готувалися ретельно, розповідають артисти, бо ж розуміли, їх глядач – особливий. Останні репетиції проводили навіть в дорозі – ще за сотні кілометрів до місця призначення .

  Військові розповідають, на службі часто не вистачає саме моральної підтримки. Переконують, такі заходи слугують своєрідним емоційним перезавантаженням та допомагають відволіктися від думок про війну.

 На місце дислокації бригади волонтери приїхали і з матеріальною підтримкою. Продуктові набори, дитячі листівки, засоби гігієни, запчастини до техніки та інший реманент збирали всією громадою Волочиського району.

За роки війни волонтери неодноразово організовували таку допомогу військовим. До кожної поїздки долучався благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Остання – не стала винятком.

 До 53-ої бригади волонтери навідуються ще з 2015 року. Розповідають, не нехтували навіть поїздками у найгарячіші точки Донбасу. Станиця Луганська, Авдіївка, Горлівка  – за  чотири роки існування бригади особовий склад брав участь у найзапекліших боях. Наразі бійці 53-ої бригади перебувають на плановій ротації на полігоні, де відновлюють сили та проходять навчання.

 

 

 

" " " "