Спецрепортаж . Пролунав перший дзвоник і батьки із надією відпустили у новий етап життя своїх дітей .

1409

1-го вересня лунає сміх та співи. Із такої позитивної миті розпочинається навчальний рік у Ружичанському навчально-виховному  комплексі.  Нині він відкрив двері для 25 першокласників, серед яких і донька пані Ольги.  Вона розповідає, сьогодні надважливий день для усієї родини. Бо й сама колись навчалися у цій школі. І сьогодні відає свою школярку до тієї вчительки, у якої навчалася сама.

Учні з нетерпіння чекають свято першого дзвоника. Бо до школи прийдуть не просто однокласники, а справжні друзі.

Ірина Мельничук вже сьомий рік очолює школу. Нині дуже щаслива, що може привітати усіх із таким поважним ювілеєм, як 50 років. Каже, до святкування почали готуватися ще з минулого року. За цей час встигли підготувати чимало виступів. Підібрали найщиріші слова подяки усім дотичним до навчального процесу. Бо ця лінійка особлива.

До вітань ювілярів долучилися  й помічники народного депутата України Сергія Лабазюка. Півсотні педагогів матимуть можливість відвідати старовинне місто із середньовічною архітектурою. Бо своєю нелегкою працею зробили невід’ємний внесок у розвиток майбутнього покоління.

Святкують початок навчання і у Хмельницькому спеціалізованому ліцеї-інтернаті. Нині понад чотири сотні ліцеїстів розпочинають свій навчальний рік. Своїм закладом пишаються, бо статистика успіхів говорить сама за себе.

Батьки учнів із великою надією відпускають у новий етап вже дорослого життя своїх дітей. І сьогодні їх переповнює щастя, адже саме їхнім школярам випала нагода тут навчатись.

Підтримувати кращих з кращих – завжди почесна місія. Тому вже традиційно вагомий подарунок від нардепа отримали й ліцеїсти.

Спортивні діти – здорова нація. Якщо у міських школах є чималий перелік додаткових секцій, то у сільських їх майже не залишилося. Тому допомагати таким невеликим громадам  сьогодні дуже важливо. Бо, головне, щоб усі діти мали рівні можливості для розвитку. Відтак перед початком навчального року школярі отримали спортивний інвентар.

Пролунав перший дзвоник і у школах Волочиського району. Для однієї дев’ятикласниці із села Соломна  він приніс несподіваний подарунок. Адже дівчинка давно мріяла отримати музичний інструмент, який так довго опановувала у музичній школі. Втілити її мрію вдалося завдяки підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми Поруч».

" " " "