Спецрепортаж . Сучасне обладнання та умови лікування – запорука якісної медицини.

783

 У хірургічному відділенні обласного онкодиспансеру капітально відремонтували їдальню при фінансуванні благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». За 142 тисячі гривень тут замінили плитку, пофарбували стіни, оновили стелю та кухонне обладнання для миття посуду, поставили  металопластикові двері та придбали нові меблі.

 У відділенні лікують патології молочних залоз, опорно-рухового апарату, м’яких тканин та шкіри. Тут завжди велика кількість хворих. Це жителі різних районів Хмельниччини: як дорослі, так і діти.  .

 А це кабінет ендоскопії у Хмельницькій центральній районній лікарні. Колись у цьому приміщенні пацієнти проходили бальнеологічні процедури. Нині тут знаходиться кабінет ендоскопії.

 Дотепер пацієнтів обстежували за допомогою застарілого гастрофіброскопу. Апарат придбали ще придбали ще у 90-ті роки і він часто виходив з ладу.

 Тепер пацієнтів оглядають за допомогою нового приладу. За словами медиків, апарат – зручний у користуванні та дуже необхідний в роботі. Вартує новинка 106 тисяч гривень, які надійшли з благодійного фонду «Ми поруч».

Традиційно до Дня медичного працівника за рахунок благодійного фонду  у Волочиській центральній районній лікарні проводять капітальний ремонт одного з відділень.  За роки співпраці таких оновили п’ять: гінекологічне, терапевтичне, два хірургічних та пологове. Цього року настала черга відділення невідкладної допомоги

Ремонтні роботи розпочали в середині березня. На даний час тут повністю замінили підлогу ,   оновили стіни та зробили стелю.  Відділення невідкладних станів – це колишнє приймальне.  Воно складалось з трьох невеличких кімнат. Після капітальної реконструкції  тут буде навіть власна лабораторія

На черзі також ремонт палати у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни, де за попередні роки відремонтували  три приміщення.

 

" " " "