ЧУ з рукопашу: чи мають нагороди хмельничани?

988

Яскраво, колоритно та у національному вбранні. Саме так у Черкасах пройшов чемпіонат країни з українського рукопашу «Спас». Це – традиційне козацьке бойове мистецтво, яке сьогодні активно розвивається в Україні та щороку об’єднує все більше спортсменів. До прикладу, участь у цьогорічних змаганнях взяли майже три сотні бійців з різних куточків держави. Не оминули всеукраїнський турнір і хмельничани. Додому наші спортсмени привезли 25 нагород.

Яскраво, колоритно та у національному вбранні. Саме так у Черкасах пройшов чемпіонат країни з українського рукопашу «Спас». Участь у змаганнях взяли сотні бійців з різних куточків держави. Не оминули всеукраїнський турнір і хмельничани.

Турнір, до слова, проходив у версії повного контакту. До того ж, у цих змаганнях дозволялося чимало прийомів, що заборонені у інших бойових мистецтвах.

Михайло Кривий цього року став чемпіоном країни з українського рукопашу «Спас». Минулоріч, каже боєць, на такому ж турнірі був другим, тепер піднявся на найвищу сходинку.

У Ростислава Дуди ситуація – абсолютно протилежна. Минулого року юнак був чемпіоном, а цьогоріч став срібним призером. Те, що не зайняв перше місце, каже боєць, – не біда. Головне – проаналізувати помилки та працювати над їх вирішенням.

А загалом турнір у Черкасах підкорювали майже три з половиною десятки хмельничан. На усіх наші спортсмени вибороли 25 нагород, з яких 11 – золотих, 5 – срібних та 9 – бронзових.

" " " "