Спецрепортаж . Відбіркові тури конкурсу «Яскраві діти України » завершилися .

1144

Відбіркові тури другого сезону конкурсу «Яскраві діти України» завершилися. Хмельницький, Волочиськ,  Білогір’я, Ізяслав та інші райони Хмельниччини – журі та організатори  завітали у кожен куточок нашого краю. Впродовж вересня творча команда конкурсу збирала кращі голоси по всій області. Зізнаються, серед сотень талантів обрати кращих було важко.

 На теренах Хмельниччини конкурс набирає популярності, бо ж цього року спробувати свої сили вирішили вдвічі більше дітей. Всього у відборах взяли участь майже півтисячі юних вокалістів. Журі обрали  3- ого учасник. Для дітей такий конкурс – неоціненний досвід та можливість потрапити на міжнародний фестиваль в Італії.

Серед конкурсантів були й ті, хто цього року свої сили у конкурсу випробовує вдруге. Кажуть, аби перемогти, доклали ще більше зусиль та енергії.

Минулого року гала-концерт зібрав 30-ку фіналістів. Діти виступали на сцені з професійними музикантами, а оцінювали їх зіркове журі. Засновником Всеукраїнського конкурсу є Ярослав Москаленко. На Хмельниччині обласний відбір вдруге відбувається за повного фінансування народного депутата Сергія Лабазюка та його благодійного фонду «Ми поруч».

Обласний фінал відбудеться 14 жовтня в театрі ім. Старицького о 14.00. На учасників конкурсу чекає безліч сюрпризів та подарунків. Журі визначить кращих у різних номінаціях. Переможець обласного етапу поїде на супер-шоу в Києві, де змагатиметься за право представляти Україну на Міжнародному фестивалі Сан-Ремо Джуніор в Італії.

 

" " " "