Спецрепортаж . Візит народного депутата України Єгора Соболєва на Хмельниччину .

1018

Як побудувати доброчесну країну без олігархів, корупції та зрадників. Саме це стало головною темою зустрічі народного депутата України від партії об’єднання «Самопоміч» та лідера руху «Визволення» Єгора Соболєва з хмельничанами. За словами політика, Хмельниччина є такою собі кузнею  людей,  котрі можуть змінити країну на краще та прагнуть бачити при владі нову політичну еліту, котра виведе Україну як із економічної, так із воєнної  кризи.

«Рух Визволення» та його члени каже Єгор Соболєв  демонструють, боротися із олігархатом та корупцією  можливо та потрібно.  Проте  для більших змін потрібно докорінно змінити систему державного управління, а не лише владні обличчя.

Під час зустрічі із хмельничанами, яких, до слова, зібралося кілька сотень, народний обранець презентував стратегію відродження української економіки. Перший крок для цього мають зробити прості підприємці. Після цього з’являться і нові робочі місця, і  збільшиться експорт вітчизняних товарів на ринки світу.

Питання, корті турбували хмельничан під час зустрічі із парламентарем,  стосувалися загальноукраїнських проблем: коли буде порядок у владних верхах  та коли настане довгоочікувана перемога на сході України.

Перед зустріччю із хмельницьким активом лідер руху «Визволення» Єгор Соболєв побував у двох районах області – Ярмолинецькому та Старокостянтинівському. До нашого регіону партієць «Самопомочі» вже відвідав  Херсонщину.

" " " "