Спогади очевидців подій на Майдані.

958

Хмельницькій молоді розповіли про події на Майдані. Для цього показали тематичний фільм та світлини 5-тирічної давнини. Запросили на зустріч і тих, хто бачив протистояння бруківки та зброї на власні очі. Організував захід Хмельницький молодіжний центр. Його представники намагались організувати вечір спогадів у формі діалогу – аби молоді було пізнавально почути про події Революції Гідності.

Більше як сорок світлин про події на Майдані та боротьбу за свободу – сьогодні вже історія. Їх зібрали в одному місці, аби сучасна молодь змогла побачити та почути із перших вуст про те, що відбувалось 5 років тому у Києві.

Загалом більше ніж сотня студентів закладів профтехосвіти завітали на захід, аби почути від очевидців про деталі протистояння. Тоді молоді студенти ризикнули висловити незадоволення діями тогочасної влади і були змушені  ховатися в Михайлівському монастирі від силовиків. Сучасне покоління студентів вже має право вільніше висловлюватися.

Для молоді підготували і тематичний фільм із промовистою назвою – «Весна, що нас змінила».

Студенти мали змогу поспілкуватись із очевидцями подій у форматі живого діалогу. Такі зустрічі у молодіжному центрі вважають корисними , адже на них можна побачити живі емоцій молоді та тих, хто на  Майдані ризикував життям.

 

" " " "