Спокійно і без ексцесів: правоохоронці підсумували перший тур виборів.

661

Спокійно і без ексцесів: правоохоронці підсумували перший тур виборів. Кажуть, на щастя, Хмельниччина із негативом не помічена. Дрібні порушення були, утім, їх кількість на результати народного волевиявлення вплинути не могла. Поліцейські особливо дякують свідомим громадянам за те, що лишень запримітивши підозрілі дії поблизу виборчих дільниць, ті телефонували. Тому кажуть, такий результат на президентських перегонах – заслуга спільна. Просять краян не втрачати пильність й під час другого туру.

Спокійно і без ексцесів. Вибори на Хмельниччині відбулися без особливих порушень. Принаймні у день голосування жодної відомості до ЄРДР внесено не було. Обмежилися трьома адмінпротоколами. Їх склали за «Дрібне хуліганство» у Старокостянтинові, Кам’янці-Подільському та Шепетівці. А, от, скарг від громадян не бракувало. 31 березня на лінію 102 поступило 21 звернення, пов’язане із виборчим процесом. Правоохоронці кажуть, щиро дякують краянам за допомогу та небайдужість.

За допомогу та підтримку копи дякують і представникам громадських формувань області. У день голосування вони активно допомагали стежити за правопорядком.

Загалом, не приховують правоохоронці, першим туром виборів задоволені. Сподіваються, що і другий відбудеться на такій же позитивній ноті. До нього уже готуються, хоча цей іще не закрили. Наразі лише 4 ОВК із семи доставили бюлетені до Центральної виборчої комісії. Робота копів завершиться лише тоді, коли здана буде остання документація.

Зважаючи на це, в посиленому режимі правоохоронці працюватимуть аж до 5 квітня.

 

" " " "