«Поділля» знову потішило свого вболівальника

1191

«Поділля» знову потішило свого вболівальника. Цими вихідними у домашньому поєдинку хмельницькі футболісти приймали вінницьку «Ниву». На центральному стадіоні місцева команда переграла суперника та здобула третю поспіль перемогу у сезоні.

Грамотна та гра в обороні та майже ідеальна реалізація власних моментів. Так можна охарактеризувати домашній матч хмельницького «Поділля». Цими вихідними на центральному стадіоні міста наші футболісти приймали вінницьку «Ниву».

Та навіть попри те, що не все вдавалося, хмельницькі футболісти свого вболівальника не розчарували. Вінницьку «Ниву» місцева команда переграла з рахунком 2:0.

Поразка від хмельничан, кажуть вінничани, звісно, не тішить, втім не розчаровує. Все тому, запевняють суперники, що програш мотивує значно краще, аніж перемога.

А для хмельничан це – вже третя поспіль перемога, яка принесла їм три бали до турнірної таблиці. Наразі подоляни так і залишилися на сьомому місці, втім мають вже 16 очок.

Наступний матч у чемпіонаті хмельничани проведуть на виїзді. У неділю, 28-го жовтня, «Поділля» знову зіграє з «Нивою», цього разу тернопільською.

" " " "