У Хмельницькому стартував проект «Police space»

860

Патрульна поліція, студенти та викладачі. У Хмельницькому стартував соціальний проект «Police space». Простір для поліції складається з трьох частин, перша з яких – футзал. Між собою змагаються три команди – патрульні офіцери, викладачі та студенти Хмельницького національного університету. Другим етапом буде естафета, а третім – воркшоп.

Студенти та викладачі ХНУ, а також патрульні офіцери міста запустили соціальний проект «Police space». Простір для поліції у Хмельницькому стартував вперше та поєднав три частини, перша з яких – футзал.

Участь у міні-турнірі взяли тільки три команди. Молодь проти досвіду – викладачі та студенти Хмельницького національного університету, а також патрульні міста.

А ось наймолодші, втім амбітні гравці, команда студентів ХНУ налаштована тільки на перемогу.

Для викладачів перемога – не головне. Куди важливіше, кажуть, – толерантна гра та якісний футбол.

Ні переможців, ні переможених, адже кожна з команд отримала свій кубок. Бронзовими призерами стали студенти ХНУ, срібло – у викладачів, а ось патрульні офіцери закріпилися на першій сходинці футбольної гонки. Наступним, після футзалу, буде етап естафети. У ньому викладачі участі не братимуть, а студенти та патрульні змагатимуться пліч-о-пліч.

А фінальним акордом поліцейського простору стане воркшоп за участю патрульних офіцерів та студентів Хмельницького національного університету.

" " " "