У Хмельницькому з’явилася професійна баскетбольна команда

1069

Відродження жіночого баскетболу. Цього року у Хмельницькому з’явилася перша професійна команда. Кілька днів тому новоспечений колектив стартував у вищій баскетбольній лізі України проти Львівської політехніки. Дебютували наші дівчата з двох перемог. Після першого в історії виступу на такому рівні баскетболістки готуються до домашнього поєдинку. 25-го та 26-го жовтня у спортивній залі Політехнічного коледжу команда прийматиме суперника з Рівного.

Впевнені у собі, сильні духом та налаштовані на перемогу. Так себе характеризують дівчата-баскетболістки – перша професійна команда, що нещодавно з’явилася у Хмельницькому.

Баскетбольний «Хмельницький» повністю фінансує міська рада. Політехнічний коледж надає зал для тренувань. Щодо самої команди – її кістяк формують місцеві дівчата – студентки, школярки та ті, хто вже працює. Доповнюють склад троє легіонерок – двоє з Чернівців та ще одна з Івано-Франківська.

Діана Гненюк – хмельничанка. Вона – наймолодший гравець клубу. Дівчинка – дев’ятикласниця двадцятої школі. Навчання, зізнається Діана, з баскетболом поєднувати важко, втім все вдається.

Грандіозних планів на свій перший сезон команда не будує. Найважливіше, каже тренер «Хмельницького», – зігратися та підвищити професійну майстерність кожного гравця.

Кілька днів тому новоспечений колектив стартував у вищій баскетбольній лізі проти Львівської політехніки. Дебютували наші дівчата з двох перемог. Після першого в історії виступу на такому рівні баскетболістки готуються до домашнього поєдинку. 25-го та 26-го жовтня у спортивній залі Політехнічного коледжу команда прийматиме суперника з Рівного.

" " " "