Місце творчості та знань.

1171

Місце творчості та знань. 24 жовтня ювілей відзначали у Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Вже п’ятдесят років поспіль у цих стінах діти пізнають усі тонкощі мистецтва. Переважна більшість випускників поєднує своє життя з вибором творчої професії.

Костянтин Кравчук випускник 2003 року Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Пригадує, кожного разу після закінчення уроків біг до улюблених викладачів з мистецтва.

За роки навчання здобув важливий досвід. У подальшому саме він допоміг вступити до вищого навчального закладу.  Нині ж з трепетом згадує свого першого вчителя, який заклав у душу учня любов до мистецтва.

Привітати з ювілеєм усіх дотичних до школи прийшов і перший вчитель. Пригадує – півстоліття тому у Хмельницькому та й в області в цілому з’явилося перше приміщення, де навчали дітей прикладному мистецтву.  Тоді впроваджували такі стандарти навчання, які приймають і сучасні викладачі

Та за 50 років змінилося чимало. Орендовані приміщення замінили на зручні художні кімнати. Кілька років тому капітально відремонтували виставкову залу. Замість трьох перших класів на початку історії школи тепер працює майже сімдесят.

На цьому не зупиняються. Протягом року планують облаштувати клас кераміки.

" " " "