У Нетішині відкрили футбольне поле: атомників вітали найкращі представники українського футболу

Новий спортивний майданчик із штучним покриттям відкрили на території відділу соціальних об’єктів ХАЕС

1233

Розміри футбольного поля значно більші від розмірів майданчиків такого типу і становлять 65 на 35 метрів. Тут можуть одночасно проводити тренування кілька футбольних команд. Футбольне поле облаштоване на замовлення адміністрації ХАЕС за спільного фінансування профкому та адміністрації компанії.

Роботи виконували як власними силами працівників різних відділів атомної станції, так і підрядники зі столиці, які здійснювали окремі види робіт. Насамперед було замінено основу під покриття та завезено кварцовий пісок, прокладено дренажні комунікації та укладено штучне покриття. Встановили також огороджувальні барꞌєри та розмітили межі ігрового майданчика.

Відкриття футбольної арени випало на день відкриття Оліимпійських Ігор у Токіо, що є, певною мірою, символічним.

Нетішинцям надіслали відеовітання президент  Федерації футболу України Андрій Павелко та головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко.

Андрій Павелко зазначив, що Нетішин уже дав українському футболу чимало відомих імен. Футболістів з міста атомників знають далеко за межами України.Це, зокрема, Віталій Косовський, Валерій Федорчук, Олексій Хохльов.

Андрій Шевченко також підкреслив, що відкриття футбольного поля – важлива справа для дітей і дорослих, а також  велика підтримка для українського футболу, з огляду на успіх збірної у Євро−2020.

Спортивне свято завершилося футбольним матчем між командами ВП ХАЕС та збірною ветеранів ФК «Динамо», що є легендами українського футболу.

Нагадаємо, що першу медаль для України на Олімпійських Іграх виборола студентка Кам’янець-Подільського університету Дар’я Білодід

" " " "