Волейбол: «Новатор» проти «Локомотива»

985

Гра на більше-менше та обмін перемогами. У Городку хмельницький «Новатор» приймав харківського «Локомотива». Перша гра для господарів майданчика пройшла невдало. А ось у другій новаторівці зіграли на всі сто. Тим самим вперше у своїй історії здолали харківського суперника. Тепер хмельничани за набраними очками у турнірній таблиці наздогнали «Вінницю».

Гра на більше-менше та обмін перемогами. Саме таким виявився 11 тур Суперліги у Городку. Хмельницький «Новатор» удома приймав харківського «Локомотива». Перша гра для господарів майданчика пройшла невдало. А ось у другій, проаналізувавши вчорашні помилки, новаторівці зіграли на всі сто.

У другому сеті новаторівці зібралися та зіграли свою гру. Тим самим вперше у своїй історії здолали харківського суперника. До слова, зараз «Локомотив» разом з львів’янами ділить першу сходинку волейбольної гонки.

Як підсумок, хмельничани за набраними очками у турнірній таблиці наздогнали «Вінницю». Тепер вже разом із сусідами «Новатор» ділить четверту сходинку СуперЛіги та, звісно, готується до плей-оф.

А ось наступний тур СуперЛіги «Новатор» проведе на виїзді. Вже цих вихідних у Львові хмельничан прийматиме один з лідерів – «Барком-Кажани».

 

" " " "