Спортивна спільнота краю незадоволена роботою чиновників

693

 Суцільна бюрократія, незрозумілий принцип виділення коштів та мале фінансове забезпечення зірок спорту. Саме ці питання стали головними на зустрічі очільника краю із спортивною спільнотою області.

 Бюрократія, яка сповільнює розвиток галузі. Це головна проблема спорту на Хмельниччині на думку самих спортсменів. Представники різних федерацій скаржаться на роботу управління молоді та спорту при обласній адміністрації.

 А ще нарікають на непрозоре виділення коштів тій чи іншій федерації. Голова краю каже – спортсменів почув, механізм будуть змінювати.

 Премії та стипендії спортсменам та їхнім тренерам – ще одне питання котре порушувалося на зібранні. Суми, передбаченні учасникам міжнародних змагань, просто смішні.

 Щоб збільшити суми титулованим спортсменам – потрібно змінити критерії нарахування. Від зменшення кількості претендентів збільшаться і суми.

 Зрештою після кількагодинних суперечок голова граю доручив створити робочу групу із напрацювання пропозицій. Також при управлінні молоді та спорту області може з’явитися спортивна колегія.

" " " "