Вболівати по-хмельницькому. Вихідними кілька десятків містян вийшли підтримати землячку Марину Круть.

    814

    Go-A,TVORCHI, АндрійХайат,JerryHeil та Марина Круть. 22 лютого відбувся фінал національного відбору на Євробачення. Цьогоріч за право представляти Україну в Роттердамі боролася хмельничанка Марина Круть. Аби містяни мали можливість висловити свою підтримку співачці, поблизу кінотеатру Шевченка наживо транслювали виступи учасників.

    Восьмого лютого у півфіналі національного відбору на Євробачення хмельничанка Марина Круть посіла перше місце, набравши найбільше балів як серед судів, та і серед глядачів. Тож, вислухавши зауваження і побажання розпочала підготовку до фінального виступу. Він відбувся 22 лютого.

    В іншій сукні, стоячи із бандурою та величезним бажанням перемогти. Пісню «99» співачка писала суто для пісенного конкурсу.Її суть – коли ти оступився, є 99 причин піднятися та рухатися далі. Також для концертного виступу команда мультиплікаторів створили відеороботу. Це утопічна історія про дівчинку.

    Номер Марини Круть суді оцінили п’ятьма балами, а от глядачі надали лише чотири. Тож, отримавши за підсумками голосування 9 – дівчина посіла третє місце у фінальному відборі, трохи поступившись співаку Андрію Хайату. А от у Роттердамі Україну представлятиме гурт GО-A із україномовною піснею «Соловейко».

    " " " "