Спортивне майбутнє – в Деражні юні дзюдоїсти боролися за турнірну першість

1173

Майбутнє за спортом – в Деражні юні дзюдоїсти боролися за турнірну першість. Захід  приурочили до Дня фізичної культури. На татамі зійшлися наймолодші вихованці деражнянської спортивної школи. Для декого це був перший змагальний досвід. Через карантинні обмеження усе відбувалося просто неба. Утім, юні спортсмени кажуть, так навіть краще.

Недитячі пристрасті і татамі просто неба! В Деражні для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи  відбувся турнір з дзюдо.

Пристрасті панують не лишень на татамі, а й серед глядачів. Пан Анатолій вболіває за онука. Третьокласник Іван вже третій рік займається дзюдо. Каже, сьогодні усі учасники сильні.

Боротьба корисна не тільки для майбутніх чоловіків, а й для дівчат, впевнений пан Андрій – батько 10-річної учасниці і спортсменки з Хмельницького.

Турнір з дзюдо в Деражні  – щорічна подія, приурочена до Дня фізичної культури і спорту.

Директор спортивної школи каже, діти Деражнянщини повинні мати гідні умови для фізичного розвитку. Мовляв, останнім часом наспортивний рух фінансування збільшилося, однак, без благодійників і волонтерів,  все одно ніяк. Тож тут завжди раді будь якій допомозі. Мар’яна Сенчук- місцева підприємиця і волонтерка.  С перших днів російсько-української війни жінка активно працює на благо бійців. Паралельно допомагає юним спортсменам Деражнянщини.

Ольга Бондар – депутатка Деражнянської міської ради  і мама двох дітей переконана, влада має забезпечити малих українців широкими можливостями для фізичної спортивної реалізації.

Щодо турніру, то захід відбувся за принципами спортивної солідарності. Переможці були, а от переможених  – ні. Кожен учасник отримав відзнаку і винагороду.

" " " "