У Чемерівцях відбулися змагання з сапсерфінгу

1339

Спортивно, весело та драйвово. У Чемерівцях відбулися спортивні змагання серед дітей місцевої об’єднаної територіальної громади. На місцевому ставку, діти на сап-дошках боролися за кращий час на дистанції. Участь у чемпіонаті взяло два десятка дітвори.

Вони юні, проте запалу та жаги до перемоги їм не бракує. Вихідними у Чемерівцях відбулися перші дитячі змагання на сап-дошках. Головне завдання організаторів – пропаганда здорового способу життя.

Загалом дітей зібралося два десятки. Разом із батьками прийшла й Ангеліна. Дівчинка вже два роки відвідує секцію тхеквондо. У водних змаганнях хоче перемогти.

Батько учасниці каже, заняття спортом, особливо на свіжому повітрі – подвійна мотивація.

Віталій братиме участь у змаганнях у старшій віковій категорії. Хлопець також спортсмен – займається боксом. Проте наразі тренування закинув – поки що в пріоритеті навчання та складання ЗНО. Сюди прийшов із молодшим братом. Батько хлопців каже, розвитку водних видів спорту у Чемерівцях бракує.

Організатор обравсап-дошку для змагання через її популярність. Це знаряддя вважають найлегшим у навчанні, бо дошка підходить для будь-якого віку.

По завершенню змагань усім учасникам подарували пам’ятні призи, а переможцям ще й грамоти та медалі.

 

" " " "