Справи дорожні: міська влада збилась з графіків, утім, обіцяє виправитись.

1283

Проектно-кошторисна документація та погода – дві основні причини через які графіки ремонту комунальних доріг з’їхали. Міський голова каже, це – не біда. Адже, у напрямку латання дір в асфальті зроблено вже чимало. Частина вулиць завершена, частина – в процесі, а частина – на черзі.

 Хмельницькі графіки з ремонту комунальних доріг з’їхали. Причини – дві й обидві не залежать від роботи підрядників, каже міський голова.

Друга причина – погода. Її капризи також відбились на роботі дорожників, переконує мер. Вона не сприяє тому, аби асфальт поклали якісно. Аби як в Хмельницькому, до речі, підрядники класти не ризикують. Бо тих, хто проштрафився латати дірки у асфальті влада змушує за свої кровні. Дорожники, котрі недобросовісно спрацювали в 15-16-му вже розкошелились і виправили власні помилки.

За власні кошти неякісно поремонтовані дороги відновлюють не лише приватники, а й наше БРЕД. Міський голова каже, для цього з бюджету не виділили ані копійки. Комунальне підприємство без підтримки влади залатало 80 % дірок. Зважаючи на 20 %, які залишились та на майбутні плани з ремонту доріг у місті роботи підрядникам не бракуватиме.

У перспективі, каже мер, латати візьмуться не лише дороги, а й прибудинкові території. Сім з них, до речі, вже в роботі. Загалом же за сезон планують зробити 30-ть.

 

" " " "