Стали відомі переможці Кубку Дроздова

910

Дива не сталося. У Хмельницькому визначили переможця та призерів Кубку Дроздова. Розпочався чемпіонат ще восени, а поєдинки малого та великого фіналів пройшли цими вихідними. За нагороди найвищого ґатунку вже кілька років поспіль змагаються «Новатор» та «Метеор», а в боротьбі за третє місце зійшлися студенти ХНУ та, замість традиційної «Феміди», вперше долю бронзи розіграли «Мохіто».

Вже кілька років поспіль Олександр Закревський та його «Новатор» отримують нагороди Кубку Дроздова. Дива не сталося і цьогоріч. Щоправда, ця перемога була принциповою, адже попередньо саме цьому супернику новаторівці поступилися.

Розпочався Кубок Дроздова ще восени, тоді стартували сім чоловічих команд. Поєдинки малого та великого фіналів пройшли цими вихідними.

За нагороди найвищого ґатунку вже кілька років поспіль змагаються «Новатор» та «Метеор», а в боротьбі за третє місце зійшлися студенти ХНУ та, замість традиційної «Феміди», вперше долю бронзи розіграли «Мохіто».

Третіми у цьогорічному кубку стали студенти, другий – «Метеор» і, як добра традиція, новаторівці виграли золото. Щоправда, кажуть гравці, є ще одна перемога.

Підсилився молоддю не тільки «Новатор». «Феміда», яка традиційно боролася за нагороди, повністю оновила склад команди і вперше цього року на кубку Дроздова заявилися плоскирівці.

А це, кажуть гравці, свідчить тільки про одне – баскетбол у Хмельницькому розвивається. До прикладу, цього року з’явилися нові молоді команди, тай тих, хто воліє судити матчі побільшало.

" " " "