«Стань помітним на дорозі» у Хмельницькому

866

«Стань помітним на дорозі». У Хмельницькому стартував соціальний проєкт. Його ініціатором став місцевий житель Олег РовінЕць. Чоловік воліє світловідбивальними елементами забезпечити усіх школярів обласного центру.

«Стань помітним на дорозі». Ще наприкінці минулого року цейсоціальний проєктзініціювавхмельничанин Олег Ровінець. Чоловік воліє привернути увагу містян до проблеми безпеки на дорозі. Окрім цього, світловідбивальними елементами хоче забезпечити усіх школярів обласного центру.

Пан Олег – батько двох дітей. Своїх чад, каже убезпечив, вони на дорозі помітні. Зробити так саме радить усім.

Про це патрульні області говорять вже п’ятий рік поспіль. Бути уважними та обережними на дорозі закликають не лише дітей, а й дорослих.

А ще використовувати спеціальні флікери. Зараз їх вибір у магазинах чи інтернеті – безмежний. Світловідбивачі можна придбати за 10-20 гривень або навіть зробити своїми руками. Незначні кошти або кілька хвилин витраченого часу можуть врятувати життя. Про безпеку своїх дітей повинні дбати батьки.

У чорному, наголошують патрульні, людину на дорозі не видно. У темну пору доби не врятує навіть синій або червоний одяг. Потрібно обирати яскраве або біле, а найкраще все ж використовувати спеціальні флайтери. Вони практичні, зручні та недорогі, разом з тим – безцінні, бо можуть вберегти здоров’я та життя.

 

" " " "