Стань Святим Миколаєм для дитини. «Карітас» запрошує благодійників до традиційної акції

981

Увага! Розшуковують помічників Святого Миколая! Трошки більше як за місяць до осель, в яких мешкають дітлахи вночі завітає Миколай. Неслухам залишить під подушкою різочку, а слухняним і чемним – подарунки. Допомагають втілювати в життя подарункові ідеї дітей – батьки, та не у всіх батьків вистачає на це грошей, а є дітки, у яких батьків немає. Аби жодна дитина не залишилася без  омріяного, вже сьомий рік поспіль працює благодійний фонд «Карітас»: тут розшуковують помічників Святого Миколая.

Так починає свій лист до Святого Миколая Іванко. Хлопчик – із багатодітної родини: має трьох сестричок, тож мамі дуже потрібен помічник, аби бажання «трішечки неслухняного» сина втілилися у життя.

А за такі подарунки обіцяє гарно вчитися й слухатися мами. Разом із Іваном пишуть листи до Святого і його старші сестрички: Аліна й Ангеліна.

Самотужки обдарувати своїх дітлахів їхня мама не в силах, тому благодійний фонд «Карітас» вже сьомий рік поспіль допомагає шукати помічників Святому Миколаєві.  Саме їм переправляє дитячі листи.

Знайти «Карітас» не важко: адреса Зарічанська, 10/3. Цьогоріч планують обдарувати шість сотень дітей із Тернопільщини, Хмельниччини і прифронтової Волновахи. Боятися благодійникам не стати гарним Миколаєм, не треба, адже  не всі забаганки, а таке теж трапляється, потрібно виконувати буквально. В першу чергу найважливіше: одяг, взуття і предмети для навчання.

Збиратимуть допомогу від Миколаєвих помічників до 15 грудня, а вже після 19 числа їхатимуть із святковими заходами до своїх підопічних.

 

" " " "