Дитсадок «Незабудка» склав іспит на знання ПДР

982

Безпека мого життя. Вихованці дитячого садочку «Незабудка» склали іспит на знання правил дорожнього руху. Перевіряла дитячу ерудицію патрульна поліція міста. Звісно, відбувалося усе не у вигляді екзамену, а у формі театралізованої гри. На міні-іспиті у тридцять сьомому дитсадку побували і наші журналісти.

Так вихованці дитячого садочку «Незабудка» складають іспит на знання правил дорожнього руху. Частина дітей – водії, більшість – пішоходи. Залежно від сигналів світлофора вони мають поділити дорожнє полотно. За усім спостерігають суворі екзаменатори – патрульна поліція міста.

У «Незабудці» театралізований екзамен на знання правил дорожнього руху проходить двічі на рік, а ось підготовка до нього триває практично щодня.

Тому не дивно, що іспит на знання правил дорожнього руху вихованці дитячого садочку «Незабудка» склали і, до слова, впоралися на відмінно.

Патрульна поліція міста вкотре нагадує містянам бути уважними та обережними на дорозі. А ще пам’ятати, що безпека дітей, в першу чергу, залежить від особистого прикладу батьків.

 

" " " "