Стара Синява святкує !

2188

Стара Синява святкує! Напередодні там відзначили 476-ту річницю з дня заснування селища. Гуляли великою громадою – до Старої Синяви з’їхалися мешканці з усієї ОТГ. Для них підготували низку цікавих заходів. Це і феєричний концерт, і велопробіг, різноманітні спортивні змагання. А ще в день селища там відкрили сучасний спортивний майданчик.

Танці, співи та розваги. У Старій Синяві гуляють на повну. Тут відзначають 476-ту річницю з дня заснування селища.

Гуляють усією громадою. На свято до Старої Синяви приїхали мешканці з сорока п’яти сіл ОТГ.

З собою селяни привезли яскравий настрій. А ще – смачненькі наїдки, приготовлені власноруч.

Частують – усіх охочих. Працює неподалік і польова кухня, де готують рибну юшку. Ті, хто вже встиг скуштувати страву, запевняють, – смак неперевершений.

Облаштували також виставку народного мистецтва. Вироби, що тут представлені, змайстрували умільці Старосинявської громади.

Для маленьких гостей у Старій Синяві встановили мінірозважальний парк. Тож гарний настрій – гарантований усім.

Запросили на свято і народних артистів. День селища разом із старосинявцями відзначають Алла Попова та Олександр Зайченко.

З нагоди свята тут вшановують і своїх захисників. Подяки та подарунки вручають військовим, які боронили Україну на сході.

Влаштували в Старій Синяві й низку спортивних заходів. Тут проходить велопробіг, змагання з шахів, футболу та волейболу.

А ось футбольний м’яч ганяють на новенькому полі. Сучасний міністадіон тут відкрили в день народження Старої Синяви

Вартував проєкт півтори мільйони гривень. Половину виділили з місцевої скарбниці, решту – з державної. Тренуватимуться тут майбутні чемпіони старосинявської дитячої спортивної школи.

Аби день народження Старої Синяви видався яскравим, колоритним та насиченим – допоміг народний обранець України – Віктор Бондар.

Як кажуть місцеві та гості, які приїхали з усіх усюд, – свято в Старій Синяві влаштували неймовірне. Вражень набралися на рік уперед.

 

 

 

" " " "