Старокостянтинів сучасний: чим живе місто?

1291

Світлодіодні ліхтарі, нові лавочки та світлофори. У Старокостянтинові дбають про безпеку дорожнього руху та благоустрій. Старе вуличне освітлення у місті замінюють на енергоощадне. На вулицях районного центру облаштували десятки нових лавочок. А на найбільш небезпечних перехрестях встановили кілька світлофорів.

Чисто, охайно та у квітах. Це – про Старокостянтинів. За останніх кілька років місто не впізнати, воно не стоїть на місці, а постійно розвивається. Нещодавно у районному центрі з’явилася алея сакур. Тепер, жартують місцеві, аби побачити їх цвітіння, не потрібно їхати на Закарпаття. Чистота та квітучість вже давно стали візитівкою Старокостянтинова, тим, за що місто люблять самі жителі.

Про благоустрій насправді дбають, кажуть місцеві. Чисті вулиці та квіти милують око та тішать серце. А нещодавно у Старокостянтинові взялися за енергоощадні технології. Старе вуличне освітлення у місті замінюють на нові сучасні ліхтарі. Тож чисто, світло і економно. Також на вулицях районного центру облаштували десятки нових лавочок. А ще подбали про безпеку дорожнього руху.

За поточний рік у Старокостянтинові з’явилося майже півдесятка світлофорів. Об’єкти встановили на найбільш небезпечних перехрестях міста.

Упорядкувати дорожній рух планують і на інших нерегульованих перехрестях. Тож до кінця поточного року у місті облаштують ще п’ять світлофорів.

І вже тоді, каже міський голова, дорожній рух врегулюють на території всього міста. Сьогодні таке завдання – першочергове, адже безпека руху – це життя та здоров’я кожного жителя міста.

" " " "