У Хмельницькому обікрали квартиру

Власниці квартири заподіяли матеріальної школи на 44 тисячі гривень

3079

Пресслужба Хмельницького апеляційного суду повідомляє, що правоохоронці затримали організовану групу з чотирьох осіб, яких підозрюють у вчиненні крадіжки. Під час обшуку в організатора грабування знайшли особливо небезпечний різновид наркотиків.

Минулого тижня троє підозрюваних чергували біля будинку, що знаходився на Проспекті Миру в місті Хмельницькому, один з них відчинив пластикове вікно на першому поверсі за допомогою раніше підготовленого розвідного ключа. Грабіжники викрали ювелірні вироби, два мобільних телефони, 4 футболки та 2 пляшки алкогольних напоїв.

Як не дивно, організатор пограбування не брав у ньому участь, а забезпечив спільників інструментами для його здійснення. Організатора пограбування також звинувачують у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання… наркотичних засобів, вчиненні повторно або за попередньою змовою групою осіб), оскільки при санкціонованому обшуку в нього виявили пакетики з канабісом, що класифікують як особливо небезпечну наркотичну речовину.

За рішенням Хмельницького місьрайонного суду правопорушників будуть тримати під вартою до 10 вересня 2020 року з правом внесення застави в розмірі 50 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить майже 110 тисяч гривень.

Грабіжникам загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років. А організатор  може бути засуджений від 6 до 10 років.

" " " "