Стартує додаткова сесія ЗНО-2017

1495

Хвороба, стихійне лихо, викрадення одного з документів, смерть рідних, участь у всеукраїнських або міжнародних заходах. Це поважні причини, які могли завадити участі у основній сесії ЗНО. Втім, розчаровуватися не варто. З третього липня в Україні стартувала додаткова сесія цьогорічного тестування. Триватиме вона до 12-го липня.

Сертифікат ЗНО, паспорт, запрошення-перепустка, нервування те ж, щоправда значно менше абітурієнтів. З третього липня в Україні стартувала додаткова сесія ЗНО.

Хвороба, стихійне лихо, викрадення одного з документів, смерть рідних, участь у всеукраїнських або міжнародних заходах. Це поважні причини, які могли завадити участі у основній сесії ЗНО. Втім, основне тестування – не єдиний шанс, документи можна було готувати і на додаткову сесію.

Зараз подавати документи запізно. Робити це треба було протягом п’яти робочих днів після основного тестування. Справа в тім, що як і на основну сесію, так і на додаткову, замовлення тестів потрібно робити заздалегідь.

А ось зошит з тестами абітурієнти отримують інший. Це для того, аби унеможливити списування та саме оцінювання було якісним та чесним.

Нагадаємо, додаткова сесія цьогорічного ЗНО стартувала третього та триватиме до 12-го липня. Це тестування з 12-ти предметів, щоправда у Хмельницькому можна скласти тільки три – українську мову та літературу, математику та історію України. Аби пройти тести з інших предметів, доведеться їхати до Вінниці.

 

" " " "