Робота мобільних груп по перевізниках.

1355

Сотня правопорушень – за тиждень. Мобільні групи по безпеці транспортних перевезень знову виявили  чимало порушників закону. Водії нехтують правилами безпеки при експлуатації транспортного засобу. До того ж не всі перевізники обілечують пасажирів, хоча квиток – гарантія того, що пасажир застрахований у разі ДТП.

Сотня актів правопорушень – за тиждень роботи мобільних груп. Укртрансбезпека спільно з поліцією вкотре виявляла тих, хто нехтує законом на обласних дорогах. Перевіряли не лише пасажирські, а й вантажні перевезення. Перелік задокументованих недоліків – значний.

Укртрансбезпека, поліція  та департамент економічного розвитку виявили численні правопорушення під час продажу квитків – багатьом пасажирам обласних маршрутів його взагалі не видають. Проте талон на проїзд – гарантія того, що під час транспортної пригоди при отриманні тілесних ушкоджень людина зможе компенсувати собі гроші на лікування.

При відмові водія видати квиток, в адміністрації радять звертатись зі скаргою в департамент економічного розвитку. Такого перевізника можуть оштрафувати, або позбавити ліцензії на перевезення.

 

" " " "