СТО, ОТК, ТРЦ… У Кам’янці-Подільському запрацював оновлений сервісний центр МВС

2291

Третій – за рік, на черзі – ще два. У Кам’янці-Подільському запрацював оновлений сервісний центр МВС. Він обслуговуватиме і жителів самого міста, і прилеглих районів. Втім, реєстрація, для отримання тієї чи іншої послуги, у нових установах не потрібна – обирати її можна на власний розсуд. Якщо ж вам найближче і найзручніше дістатися саме до міста над Смотричем, то тут зможете отримати як довідку про несудимість, так і індивідуальні номерні знаки.

Це – Оксана Ілюхіна – одна із семи адміністраторів новоствореного у Кам’янці-Подільському сервісного центру МВС.  Вона переважно займається водійськими посвідченнями.

Загалом у центрі надають фактично усі послуги пов’язані з документами щодо транспортних засобів і з правом керування ними.

А поруч, для зручності, розмістилися станція техобслуговування та приватні підприємства, що надають послуги із обов’язкового технічного контролю й виготовляють дублікати номерних знаків. Сам центр відтепер без кабінетів і віконечок – просторий та прозорий офіс, для зручності клієнтів.

Нині по всій Україні працюють півтори сотні сервісних центрів. Майже тридцять – оновлені. Третім на Хмельниччині став – Кам’янець-Подільський. Приміщення центру – приватне, його на разі орендують.

 

" " " "