Строковик із Хмельниччини вчинив самогубство у Житомирі

Військового знайшли повішеним

1911

У Житомирі знайшли повішеним  військового-строковика, який ніс службу в 95 окремій десантно-штурмовій бригаді, йдеться у повідомленні на сторінці бригади у Facebook.

Як розповів перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк, у вечір 5 липня строковик 2001року народження не прийшов на вечірню перевірку. При цьому хлопець був у наряді. Після деякого часу пошуків територією військової частини, хлопця виявили повішеним.

При цьому Олексій Рихлюк зазначає, що якихось фізичних травм чи ознак насильницької смерті на тілі хлопця виявлено не було, окрім характерних слідів на шиї, які залишила мотузка. У зв’язку з цим найбільш ймовірною та правдоподібною є версія саме про самогубство. Перед  фатальним вчинком, хлопець не залишив ніякої передсмертної записки. Принаймні, її не виявили ані на місці інциденту, ані у нього безпосередньо. Однак у ході слідчих дій експерти оглянули його власний мобільний телефон і змогли частково встановити на основі отриманих даних мотиви цього вчинку.

Читайте також: Трагедія у військовій частині на Хмельниччині: загадкова смерть солдата-строковика

Остаточні обставини події наразі встановлюються слідчими. Загиблого строковика призвали на військову службу з Хмельниччини, а саме – з міста Кам’янець-Подільський

" " " "