Стрибунка із Хмельницького Марина Бех-Романчук підкорює один п’єдестал за іншим

Прикрий невеличкий заступ не дав Марина стати кращою стрибункою зимового сезону

977

Легкоатлетка із хмельницького Мариан Бех-Романчук упевнено підкорює один п’єдестал за іншим. Так, у світовій зимовій легкоатлетичній серії хмельничанка одержує третю перемогу поспіль за підсумками трьох етапів, які вже відбулися.

Свою чергову перемогу дівчина здобула у Шотландії, в місті Глазго, здолавши у двох спробах 6,90 метра в стрибках у довжину. Її найближча суперниця, шведка Хадді Сагнія, яка посіла другу сходинку, зуміла подолати лише 6,53 метра.

Читайте також: Школяр зі Славути створив електронну руку, здатну вберегти не одне людське життя

В останній, шостій, спробі хмельничанка зуміла стрибнути за 7 метрів, однак судді не зарахували дівчині цей стрибок через те, що був невеличкий заступ. На жаль, ця невеличка прикрість не дала Марині відвоювати звання світової лідерки зимового сезеу у німкені Малайки Міхамбо, яка буквально за день до цього стрибнула в Берліні на 7,07, вирвавши цей титул у нашої спортсменки. Однак попереду в Марини ще немало стартів.

А поки що вона стала беззаперечною лідеркою світової серії World Athletics Indoor Tour 2020. Завтра, 19 лютого, у французькому місті Левін відбудеться заключний, четвертий, етап цього туру. Та вже зараз можна сказати, що красуня із Хмельницького в ньому практично перемогла.

" " " "