У Хмельницькому новоспечений зять поставив тещу на “лічильник”

Донька жінки познайомилася зі своїм новим обранцем у Мережі

979

У Хмельницькому правоохоронці затримали підприємливого чоловіка, який вирішив підзаробити на матері своєї співмешканки, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Донька жінки, яка стала об’єктом фінансових домагань із боку свіжоспеченого зятя, познайомилася з громадянином Вірменії у мережі Інтернет. У спілкуванні між ними спалахнула  іскра взаємної симпатії, і вже невдовзі 38-річний чоловік, осідлавши свого “залізного коня”, прибув власним ходом у Хмельницький. Чоловік оселився в квартирі хмельничанки, і вони почали спільно проживати. А невдовзі  співмешканка познайомила його зі своєю матір’ю, яка займається у Хмельницькому підприємницькою діяльністю.

 

Свіжоспечений зять вихвалявся перед новою тещою своїми статками. Мовляв, не голодранець якийсь уподобав її доньку, а респектабельний чоловік. Він похвалився, що начебто має у Москві власний бізнес. Жінка, у свою чергу, теж обмовилася, що десь у Білокам’яній проживає батько її дочки, та вони не знають його адреси проживання.

Читайте також: На Хмельниччині затримали трійцю, яка вимагала у чоловіка півмільйона гривень

Через кілька днів новоявлений зять зателефонував тещі та повідомив, що може відшукати її колишнього чоловіка у Москві, але це обійдеться їй у 5 тисяч доларів. Жінка категорично відмовила йому. Мовляв,  ніхто тебе про таку послугу не просив, той платити за це не буде. Тоді зять почав погрожувати матері своєї співмешканки та її новому чоловіку. Підприємливий вірменин заявив, що поставив тещу “на лічильник”. Уже за два тижні “лічильник” нарахував замість п’яти  двадцять тисяч неіснуючого боргу.

“Зять” почав погрожувати 57-річній жінці фізичною розправою. Отож їй нічого не залишалось, як звернутись по допомогу до поліції.

Вірменського рекетира “пов’язали” якраз у момент передачі йому 120 тисяч гривень – в рахунок оплати частини “боргу”.

Чоловіка затримали та взяли під арешт на 60 діб –без права внесення застави. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вимагання грошей. Якщо його вину доведуть, вірменському гостеві світить від 3 до 7 років позбавлення волі… Схоже, він затримається в Україні надовго.

" " " "