Студентська баскетбольна ліга: перший етап

863

П’ять місцевих команд та одна з Кам’янця-Подільського. У Хмельницькому стартував перший етап Студентської баскетбольної ліги області. На відміну від минулорічного сезону, ці змагання пройдуть у два тури. Перший приймає Хмельницький,  друге коло Студліги відбудеться у Кам’янці-Подільському.

П’ять місцевих команд та одна з Кам’янця-Подільського. Стільки учасників цьогоріч розпочали перший етап Студентської баскетбольної ліги області. На відміну від минулорічного сезону, ці змагання пройдуть у два тури.

А ось минулого року, кажуть кам’янчани, команду тільки формували, а точніше створили її кістяк. Цьогоріч він обріс потужними гравцями.

А результат хлопці вже показали. Фактично з початку першого етапу кам’янчани закріпилися у фаворитах Студліги.

Самі ж команди одна в одній також вбачають сильних суперників. Не приховують, ймовірно, саме вони розіграють долю першого місця.

Окрім прикордонників, у першому етапі Студентської баскетбольної ліги області змагаються ще чотири місцеві команди – хуупівці, студенти Політехнічного та Торговельно-економічного коледжів, а також студенти Хмельницького національного університету. Власне, у першому колі саме місцеві – господарі, а ось друге 6-8 грудня прийматиме Кам’янець-Подільський. А вже у цю суботу, 25-го листопада у Кам’янці пройде перша домашня гра першої ліги, де кам’янець-подільське Ді Ді Бао зустрічатиме львівського суперника.

 

" " " "